Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Páncsity Ferenc

the_title();

„2004-ben kaptam egy palack emBIO-t ajándékba egy ausztriai ismerősömtől, majd egy japán kutatócsoport által írt és kiadott, “Forradalom a Föld megmentéséért” című könyv elolvasása mélyen elgondolkodtatott, mivel mindig érdekelt a környezettudatos gondolkodás, testünk és környezetünk tisztán tartása. Már akkor arra gondoltam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Ezért elutaztam Japánba, ahol egy EM konferencián vettem részt Okinawában és meggyőződtem a könyvben leírtak hitelességéről. Hazaérkezésem után, 2005 áprilisában megalapítottam az EM-Technology Hungary Kft-t, mely kizárólag olyan termékek gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, ami megfelel az EM rendszernek, azaz effektív mikroorganizmusok használatán alapul.

Az emBIO teljes körű engedélyeztetését és kibontását Dr. Lánszki Imre ökológus végezte. HACCP minőségbiztosításnak megfelelő fermentáló üzemünket Budakalászon hoztuk létre.

Központi irodánk és termékbemutató üzletünk 2016 novemberétől a III. kerület Heltai Jenő tér 15. 2.em.  Heltai Bank Center Irodaházban található.

EM technológia bemutatása:

“Küldetésünknek érezzük az emberi társadalom és a természet között felborult egyensúly visszaállításának támogatását.  Célunk elősegíteni azokat a természetes folyamatokat, amelyek valamennyi élő szervezet számára egy minőségibb, egészségesebb élet felé mutatnak.  Hisszük, hogy az EM technológia, az effektív mikroorganizmusok használata az ehhez vezető utat képviseli. Mi az EM? Effektív Mikroorganizmusok, egy rendszer, azaz rend szer. Válogatott mikroorganizmusok, fotoszintetizáló és tejsav baktériumok, sugár- és moszatgombák asztalközössége, melyek egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt létező élőlények (növények, állatok és az ember) létezését segítsék, kiegészítsék. Mit tud az EM technológia és az abban lévő, ökológiai harmóniát képező baktériumok, gombák közössége? Röviden: rendet, harmóniát, egyensúlyt teremteni. További részletes tájékoztató és információ elérhető weboldalainkon: www.emtech.hu , www.emocio784.hu

 

Az Emóció7.84 és a Moksa csepp kapcsolata

A Moksa cseppek és az EM rendszer találkozása nem véletlen. A Moksa Cseppek és az EM rendszer termékei, különösen az Emóció7.84 élőflórás étrendkiegészítő-ital küldetésükben szorosan összekapcsolódnak. A Moksa cseppek és az Emóció7.84 közös törekvésük, hogy a test visszanyerje a harmonikus működéséhez az egyensúlyi állapotát. A harmónia, az egyensúly megteremtése a közös pontjuk, mellyel „életet visznek az életbe” saját rendszerükkel az élet megújítására törekednek.<< Vissza