Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


A gondolkodás magasikolája

the_title();

Tárjuk fel a jövőt


John Naisbitt

Lexecon Kiadó

Egyéb


John Naisbitt gondolatébresztő – Megatrendek és a Megatrendek 2000 című – művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője. A gondolkodás magasiskolája még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehetőségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben.
A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő. 

John Naisbitt műve “elképesztően hasznos… minden irányba elmerészkedik, és az olvasót is kalandozásra sarkallja.”
Wall Street Journal

A Megatrendek, JOHN NAISBITT elsőként, 1982-ben kiadott könyve több mint két éven át vezette a New York Times népszerűségi listáját, és több mint 9 millió példányban kelt el. A szerző széles körű tapasztalatokkal rendelkezik: tevékenykedett a vállalati élet vezető pozícióiban, Kennedy és Johnson elnök kinevezésében, valamint vállalkozóként egyaránt. A Harvard Egyetem vendégelőadója, a Moszkvai Állami Egyetem vendégprofesszora volt, jelenleg pedig a kínai Nancsingi Egyetem tanári karának tagja. Naisbitt a malajziai Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Intézetének kiemelt nemzetközi munkatársa. Három földrészen élt, és az egyik legkeresettebb előadóként járja a világot. 15 díszdoktori cím birtokosa a humán, a műszaki és a természettudományok terén.<< Vissza