Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Fejlődés


Belső fejlődés | tudatossági szintek

Mindegyik negyedév fontos, de a pálmát ez az őszi időszak kapja meg.

A tudatossági szintek megtanulásához 2-3 év elegendő, de a gyakorlatban való alkalmazására több élet szükséges.

Mégis ez a legizgalmasabb, legvarázslatosabb dolog, ami a Földön megtapasztalható.

 


Ajánlom ehhez:
• Deepak Chopra: A végzetes véletlen
• Deepak Chopra: A varázsló mágiája
• Eckhart Tolle: A most hatalma
• Eckhart Tolle: Az új Föld
• Dr. David R. Hawkins: Erő kontra Erő (legfőbb olvasnivaló)
• Dr. David R. Hawkins: Elengedés
• Dr. David R. Hawkins: Gyógyulás és felépülés
• Isten jelenlétének felfedezése.

Ezeknek a könyveknek az elolvasása, áttanulmányozása és a bennük foglaltak gyakorlati alkalmazása nem kevesebbet tud az embernek nyújtani, mint a tökéletes testi-lelki egészség megtartása vagy kialakítása.

A boldog emberi kapcsolatok létrehozása és a boldogság elérése általában a bőség megélése. Pár év gyakorlás után kivétel nélkül mindenki képes magas tudatossági, magas energia szintre felkerülni. Az egészségnek, a jó kapcsolatoknak, a bőségnek a magas energia szint az alapja.

Ennek eléréséhez rengeteg türelemre, kitartásra, gyakorlásra van szükség, de megéri mert a lehető legtöbbet tudjuk megkapni általa. 


Gyakorlat: Az első lépés, hogy olvasd el a könyveket. Utána otthon egyénileg próbálj rájönni, hogy mi van benned belül? Szégyen, bűntudat, fájdalom, félelem, vágyakozás, harag, büszkeség, bátorság, pártatlanság hajlandóság, elfogadás, ésszerűség, szeretet, feltétel nélküli szeretet, béke vagy megvilágosultság (Moksa).

Az elmúlt 6 évet ezeknek a szinteknek a tanulmányozásával töltöttem. Az utóbbi 3 évben a Benczúr Hotelben, minden hónap első szombatján beszámoltam a Moksásoknak a felismeréseimről.
Példámat követve sok visszajelzést kaptam, hogy a magas energia, a magas tudatossági szinteknek az elérése valóban nagyszerű eszköz bármilyen probléma megoldására.
Több ember beszámolt arról, hogy amikor felismerték a bennük dúló negativitást és azt engedélyezték maguknak megélni, akkor jutalomképpen egy magasabb tudatossági szintre kerültek.
Közülük jó páran akut és krónikus tüneteknél is profin tudják alkalmazni a mindennapokban ezt a mentális technikát.

Nagyon fontos, hogy Budapesten, minden hónap első szombatján,a Benczúr Hotelben havi Moksa találkozót tartunk. Itt velem együtt olyan emberekkel tudsz találkozni , akik ezt a gyakorlatban tudják alkalmazni és ők hitelesen tudnak számodra segíteni.

Ezt a mentális technikát nem csak a testi-lelki egészség megtartására, helyreállítására lehet alkalmazni. Ez kiválóan alkalmazható a jó kapcsolati rendszer kialakítására és a bőség megteremtésére is.

 

Tovább >>