Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Bevezető


13 évesen  elkezdtem írni egy könyvet. Már 13 éves koromra is kész regény volt az életem, de akkor nem fejeztem be. Most még hozzájött 40 év tapasztalata.

 

Három éve azt olvastam a nagyfiamtól kapott könyvben (John Naisbitt – A gondolkodás magasiskolája / Tárjuk fel a jövőt), hogy időközben kimentek a könyvek a divatból és a következő évtizedekben ez még inkább így lesz.

Az írott anyagokat felváltja a képi kultúra – mozifilmek, videofilmek. 2017-re felgyorsult a világ, a videó filmekből is inkább csak a nagyon rövideket 2-3-4 perceseket nézik meg az emberek.

„Információs Cunamiban” élünk. Alkalmazkodva ehhez nagyon röviden szeretném leírni a lényeget és ajánlani mindazt a kincset, amit 50 év alatt megtapasztaltam.

(A Moksa Iskola minden negyedévéhez videó anyagot is készítettünk. Továbbiak: moksatv.hu)

Minden negyedév összekapcsolódik és fontos a megfelelő sorrend betartása is. Bárhol bekapcsolódhatsz, de szükségszerű minden negyedévet legalább egyszer végigcsinálnod az egymásra épülő sorrendjében.


 

Élj bőségben, teljesen

Ha szeretnél nagyon jó testi – lelki egészséget?
Ha szeretnél jó emberi kapcsolatokat?
Ha szeretnél bőségben élni?

Akkor életed fordulópontjához érkeztél. (Nagyon figyelmesen olvasd el ezt a kis leírást és nagyon figyelmesen nézd meg többször is a videofilmeket.)

 

 

Azt tapasztaltam, hogy minden lehetséges. Mi emberek olyan fantasztikus képességekkel vagyunk megáldva, hogy mindenre képesek vagyunk. Te is!!!

 

Nem számít hány éves vagy, mi a nemed, milyen a nemzetiséged, milyen a vallásod, milyen a politikai hovatartozásod. Nem számít, egyetlen – egy dolog számít, hogy készen állsz-e a változásra, változtatásra és hajlandó vagy-e cselekedni!?

Az elmúlt 15 évben több tízezer ember életét tudtam követni. A legbensőbb titkaikat, fájó sebeiket osztották meg velem. Azt láttam, aki ráismert arra, hogy mi történik vele az életben, fel tudta ismerni az érzelmeit, meg tudta fogalmazni, amin szeretett volna változtatni és bátorsága is volt cselekedni azoknak mindannyijuknak sikerült egy csodálatos életet kialakítani.

A 15 év alatt százakat tudtam végig követni, hogy gyógyíthatatlannak tartott betegségből helyrehozták magukat. Ezreket láttam, akik nagyon rossz kapcsolatokat be tudtak fejezni vagy meg tudták javítani. Ezreket láttam, akik a gazdasági válság alatt rendbe-tudták magukat anyagilag tenni.

 


 

Hogyan csinálták?

 

1. Szedték a Moksa Cseppet, naponta 1 x 10 cseppet 1 dl vízbe.
2. A Moksa közösséghez tartoztak, meghallgatták egymás tapasztalatait és követték a tanácsainkat a teljes életmódváltással kapcsolatban.

 

Most 4. éve gyakoroljuk nap-, mint nap ezt a régi-új életvezetést és 10000-nyi tapasztalattal rendelkezünk az életképességéről. Elmondani, leírni egyszerű. Megvalósítani, átállítani magunkat sok-sok odafigyelést, türelmet igényel. Ezért fogalmazódott meg Bennem a gondolat, hogy létrehozzam a Moksa Iskolát.

A nagyon ügyesek és szerencsések, akár 1 év alatt is óriásit tudnak fejlődni Önmagukhoz képet. A kevésbé szerencséseknek 2-3 évre lesz szükség a változáshoz.

A nagyon sok több generáción átadott negatív szellemi mintával rendelkezőknek akár 10 évet is igénybe vehet ez a folyamat, de megéri, mert minden egyes lépés és fejlődés – egy csoda. Minden nap kicsit jobb lehet az előzőnél.

(A Moksa Iskola – Életmód Iskola „Az élet harmóniája lépésről lépésre”. Négy negyedévből áll.)

 

Tovább >>