Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Intelligencia


A negyedik negyedév december 21-től március 21-ig az intelligencia ezen belül is az érzelmi intelligencia fejlesztése.
(Az értelmi intelligencia fejlesztésére ott van az egész oktatási rendszerünk az óvodától az egyetemekig.)

Sajnos az érzelmi intelligencia fejlesztése háttérbe szorul. Pedig az életben való boldogulásunkat ez nagyon nagy mértékben megszabja. Az évek alatt azt tapasztaltam, hogy a Multi Level Marketing rendszer felépítése és fenntartása óriási mértékben fejleszti az érzelmi intelligenciát.

A kezdeti nehézségekhez képest 2-3 év MLM rendszerben eltöltött év után rá sem lehet ismerni az emberre. A kapcsolat-teremtő és fenntartó képessége óriásit fejlődik.

Az MLM rendszerekkel foglalkozó könyveknek, CD(k)-nek se szeri, se száma. Szerencsére rengeteg van a piacon. Mindenki választhatja a hozzá legközelebb állót.

Személy szerint én a Robert T. Kyosaki műveit ajánlom. Szegény Papa, Gazdag Papa, CashFlow négyszög.

 


 

Az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez nagyon kiváló eszköz a Moksa társasjáték. A játékot Prech Katalin matematika tanárnő alkotta meg. Dr. Kunos István egyetemi docens személyiség tesztjét is beépítettük a játékba. Így egy egész délelőttöt vagy délutánt igénybe vesz a játék. (6-7 játékos + 1 játékvezető).

Az elmúlt évek visszajelzései alapján tudjuk, hogy nagyon sok felismerés születik meg a játékok alkalmával. Emberi sorsok változnak meg, fordulnak a jó irányba. A Moksa társasjáték egész évben tevékenységünk fontos részét képezi, de ebben a negyedévben kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk rá. A játékot szeretnénk nagyon széles körben megismertetni, elterjeszteni.

 

Magyarországon, de külföldön is rengeteg pedagógus és segítő foglalkozású ember van, az Ő munkájukhoz nagyszerűen kapcsolható a játék.
100 000 Moksa munkatársat és játékvezetőt szeretnénk, mert ennyi ajánlóval el tudunk jutni az emberiség egy százalékához.

 

Tovább >>