Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Rend


Az év március 21.-én kezdődik. Nem január 1.-én ahogy a Gergely naptárban van. Hanem március 21.-én, amikor a tavasz kezdődik, amikor éled a természet.

Három hónapot a takarításra, a rendrakásra szánunk.

(Minden negyedévben van elmélet és gyakorlat.)

 

Első negyedév ajánlott irodalom:
1. Karen Kingston: Rend a lelke mindennek
2. Halász Alexandra: Feng Shui
3. Bodnár Erika (SZÍNIA): A magyar ház mágikus titka
4. Bármilyen Vaszatival, Feng Shuival kapcsolatosan megjelent könyv, magyar, angol vagy német nyelven.

 


 

Gyakorlat: Kezdjük a nagyon alapos nagytakarítással. A koszost tisztítsuk meg! A törött, repedt dolgokat javítsuk vagy javíttassuk meg, ha nem lehet – dobjuk ki! Kezdjük a lakással, házzal, majd folytassuk az udvarral, a kerttel, a garázzsal, bungival, autóval, irodával, kézi táskával. Ha már itt boldogulunk, következő évben lehet folytatni az emberi kapcsolatokkal, üzleti ügyekkel.

A lakást, autót sokkal könnyebb kitakarítani, rendbe tenni, mint az emberi kapcsolatainkat. Ezek a folyamatok egyszerűbbnek tűnnek, de ha bele fogtok majd meglátjátok, hogy nagy erőt, bátorságot kíván a változtatás.

Ha fizikai szinten cselekedtek látni, tapasztalni fogjátok, hogy milyen óriási változást hoztok létre energetikailag és érzelmileg, lelkileg.

 

Az elmúlt 15 évben nagyon sok igen jól képzett embert, professzorokat, orvosokat, mérnököket láttam, akik képtelenek voltak magukban és maguk körül rendet tartani és ezért elfolyt az energiájuk és magas képzettségük ellenére nem tudtak jól, sikeresen, boldogan élni. Szinte mindenkinek van javítani valója valamilyen területen.

 

A Moksa Iskolában – az első negyedév tananyaga még a Virágterápia és a Homeopátia is.

Ha megtanulod az információs terápiákat, akkor megváltozik az életfelfogásod, az élet érzékelésed. (Előbb elméleti tudást kell szerezned.)

 

Ajánlott irodalom:

• Rüdiger Dahlke: A lélek nyelve: A betegség (A kórképek értelmezése és a betegség adta esély)
• Rüdiger Dahlke: A betegség mint szimbólum
• Rüdiger Dahlke és Thorwald Dethlefsen: Út a teljességhez (A betegség jelentése és jelentősége)
• Bóna László könyvei
• Henrietta Wells: Homeopátia (Gyógyulás mellékhatások nélkül)
• Szabó Norbert – Dr. Várhelyi Gábor: Bach virágterápia a mindennapokban (Lelki problémák, és gyógyításuk)

 

Amikor már rendelkezel információs terápiás elméleti tudással, nincs más hátra, mint magadon, családtagjaidon, ismeretségi körödben kipróbálni. A legcsodálatosabb élményeid közé fog tartozni mikor megtapasztalod, hogy a „higított semminek” vélt virág-infomációk mekkora változásokat képesek létrehozni, az emberi testben és az életben. Ezzel megértitek a Moksa Csepp működését is, és pár év alatt talán a Létezést is.

 

Tovább >>