Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Bencze Ilona

the_title();

Bencze Ilona vagyok a Móksha Gyógyír Zrt. vezérigazgató asszonya. Tanár, feltaláló, homeopata gyógyművész, 2 fiúgyermek anyja.

Életfilozófiám: Szeretnék 100 évig egészségben, bőségben, szeretetben élni!

A cégemet a Móksha Gyógyír Zrt.-t hosszú évek óta építem és fejlesztem, hogy a megrendelőim-termékfogyasztóim minél komplexebb szolgáltatást kapjanak Tőlem-cégemtől. Ennek érdekében a cég 4 területre tagolódik: Moksa Csepp étrend-kiegészítő forgalmazása (ajánlói rendszerben, web áruházban), energia áramlás-átadás érintéssel (Moksa Felszabadító Érintés), online ismeretek – tv-ben a tudástár (Moksa Tv),  Moksa társasjáték (Cseppekben a fölébredés) gazdasági és önismereti társasjáték.

Bízom abban, hogy Ön és az általam vezetett cég  is sikeressé válik!

Idén (2017-ben) 10 éve létezik a Moksa küldetés, először a Moksa Elixír megismertetésére, elterjesztésére koncentráltunk. Nagyon sok jó terméktapasztalat gyűlt össze az évek folyamán.

2014-ben új termékként a Moksa Cseppel folytattuk a megkezdett munkát. Az elmúlt években a  cseppel kapcsolatban is rengeteg jó tapasztalat gyűlt össze. Azonban azt is tapasztaltuk, hogy az emberi életmód, életút megváltoztatása sokunknak nem egyszerű dolog. Ezért döntöttünk úgy, hogy a termék mellé létrehozzuk a Moksa Iskolát, mely egy segítő, gondozó folyamatot takar, amihez bárki csatlakozhat.

Nagy hangsúlyt fektetünk termékünk és szolgáltatásaink minőségére és folyamatos javítására, ezért elsődlegesnek tartjuk magunk közeli és távolabbi ismeretségünk, kollégáink fejlődését, rövid és hosszú távú tanulmányaink bővítését. Tarjányi Zsolt, kereskedelmi igazgató és felesége, Tarjányiné Dabóczi Tünde, tanácsadó, nyolc éve lelkiismeretes, türelmes és megbízható munkája a Moksa küldetés alappillére.

A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének. Ajánlóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez.

Ajánlóink főbb ismertetői: Fogyasztói és alkalmazói termékünknek, szolgáltatásunknak, megbízhatóak, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Évről-évre különböző képzéseken vesznek részt, melyek hozzájárulnak a szolgáltatásaink javulásához.<< Vissza