Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Dr. Konta Ildikó

the_title();

Dr. Konta Ildikó Mária vagyok: az ELTE Bölcsészettudományi Karán Lélektan szakon végeztem, majd klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lettem, ezt követte a bölcsészettudomány doktora (summa cum laude), kiképző csoport-pszichoanalitikus, kiképző zeneterapeuta,szervezetfejlesztő, mozgásterapeuta, a Szexológiai Munkacsoport alapító tagjainak egyike.

A Magyar Zeneterápiás Egyesület létrehozója, a magyarországi posztgraduális zeneterapeuta képzés megálmodója és a pécsi, majd a budapesti képzések egyik alapítója (ELTE BGGYK) voltam, vagyok. Ezen a képzésen vendégtanárként tanítok is. Pszichiátriai tapasztalatok, iskolapszichológia, gerontológia és igazságügyi szakértő tevékenység, amikkel foglalkoztam, ill. a jelenben is foglalkozom. Több éve az alternatív gyógyászat, így az információs terápiák egészítik ki az eszközeim repertoárját.

Ezek közül kiemelném a Moksa Cseppet, amit 7 évvel ezelőtt ismertem meg. Kipróbáltam és azóta szedem is javaslom is. Hatását megismerve, megtapasztalva ajánlom a klienseimnek, akiknél a belső belátásra építve igyekszem elérni, hogy ismerjék is meg és úgy fogyasszák a 87  virág információját hordozó cseppet. Az alkalmazást illetően fontosnak tartom, az un. Moksa-tájékozottságot. Tudni kell, hogy különösen a gyermekek lelki egyensúlyának, képességeik fejlődésének, részképességeik összerendezettségének ad lendületet, harmóniát.

Budapestről kiindulva 24 évet éltem a Ság hegy lábánál, majd 22 éve Biatorbágyon.

S, bár szakmai meghívásoknak eleget téve München-Bécs- Gráz-Vöcklabruck-Katovice-Montreál felé is vitt az utam, a nagy kihívást mindig itthon éltem meg, szűkebb hazámban Biatorbágyon is, ahol a folyamatos láthatóság a hitelesség igazi tükre. Ezen nem csak a pszichológiai tevékenységemet értem, hanem a Moksa Csepp melletti elhivatottságot is. Amit előadásaimban, oktató tevékenységem során mindig hangsúlyozok.

Mint zeneterapeuta- pszichológus mindig is a harmónia kialakítására törekedtem. A dallamok mellett a Moksa Csepp ezt kiteljesíti. Életigenlő dinamikát, elfogadást, én-azonosságot, felszabadultságot, a teremtő és alkotó energiákat az egyéniség számára legmegfelelőbben érvényesíti. A Moksa felszabadít, megújít, felnőttnél, gyereknél új lehetőségek előtt tárja ki a kaput.

A pszichoterápiában a szó, a zenében a hang, a Moksában az információ mind-mind rezgés, energia. Tapasztalatom szerint ez a 3 összefonódó hatás együtt, egymást kiteljesítve érvényesül.<< Vissza