Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Ibránszki Bea

the_title();

Spirituális utamat több, mint 20 évvel ezelőtt a Keleti Regenerációs Filozófiával való ismerkedéssel kezdtem.Azóta számtalan tanfolyamot végeztem, sok mindent kipróbáltam, mire lassan összeállt a kép. Ma már egyértelmű számomra, segítőnek születtem, ami egy olyan Szolgálat, ahol életfeladatom az emberek segítése önmaguk jobb megismeréséhez, elfogadáshoz. Önismereti személyiségfejlesztőként, LÉLEKTÉRKÉP készítéssel foglalkozom, amihez csupán a születési dátumokra van szükségem.

Amikor valaki megakad, beleragad egy élethelyzetbe, nem tudja, hogy tovább, vagy  érzi, hogy változni, változtatni kéne, de egyedül nem képes rá, esetleg nagyon stresszes,  nem érzi jól magát a bőrében, akkor fordul hozzám. Többek között a Numerológia, a Kronobiológia, az Új Germán Medicina, a Keleti Regenerációs Filozófia, az Öt Elem Tana segítségével „tükröt” tartok elé, amiből megtudhatja, mi a karmikus feladata, milyen fizikai, lelki és intellektus energetikai csomaggal született le a Földre, egyben egy lehetséges kulcsot is kínálok mindig- a MEGOLDÁS kulcsát! Ebben egy 2007-ben létrehozott, magyar találmány, a MOKSA CSEPP segít, hogy az évek során keletkezett lelki traumák feloldódjanak, mert ezek felelősek az emberi szervezet megbetegedéseiért.

Kedvenc mondásom, hogy FEJLŐDNI születtünk le a Földre, és nem szenvedni! Nem a körülményeid, a hozzáállásod teremti a körülötted lévő világod. A boldogság döntés kérdése. A testi-lelki-szellemi harmóniához a minden napi mozgás is hozzá tartozik. Számomra ezt leginkább a 3-1-2 meridián torna képviseli.

Mottóm: „Nem az a lényeg, milyen világban élsz, hanem az, hogy milyen világ él benned!” (Popper Péter)

A Moksa csepp a legnagyobb segítőm! Sorsfordító Elixírnek hívom. Bárki számára megoldást jelent, amennyiben elkezdi fogyasztani, hiszen kimozdítja a komfort zónájából, be meri vállalni az Életét, mer változni és változtatni, kilépni az Ismeretlenbe. Sokkal kreatívabb lesz, könnyebben megtalálja az útját, az életcélját, középre kerül, jobb emberré válik, kívülről képes nézni önmagát és a helyzetét, képes elfogadni, elengedni, sokszor még mielőtt megértené az okot. Mellékhatása, hogy  a bennünk lévő blokkok oldásával megszűnnek a betegségeink is.

„A dolgok nem kívülről kezdődnek, hanem belülről, nem alul, hanem fent, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban.” ( Hamvas Béla)<< Vissza