Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Prech Katalin

the_title();

Prech Katalin vagyok, 2010 óta lelkes Moksa fogyasztó. Tapasztalataimat a „Csipp-csepp Mók(sh)ás mesék”c. könyvben a négy unokámmal együtt írtam meg. Matematika tanárként ajánlom a Cseppet diákoknak, szülőknek, tanároknak egyaránt a stresszmentes tanuláshoz.

Meggyőződésem, hogy a kreativitásom a Moksa hatására bontakozott ki, amikor is megalkottam a „Csepp & GO” és a „Cseppekben a fölébredés” nevű társasjátékokat. Ez utóbbival játékosan bemutatható a Moksa rendszer működése, és egy önismereti teszttel kiegészítve kicsik és nagyok egyaránt élvezettel játszhatják.

Tagja vagyok a Moksa Tv stábjának, rendszeresen készítek videókat segítő tevékenységet végző emberekről, változatos, pozitív témákról. Folyamatosan tanulok, képzem magam egészséges életmód, biogazdálkodás, önellátás, kommunikáció, meseírás, értékesítés, marketing témákban.

Szívesen segítek a hozzám fordulóknak, szívügyemnek tekintem a világ jobbítását, – ezért csatlakoztam a Moksához. Hiszek abban, hogy 1% Moksa fogyasztó kisugárzása meg tudja változtatni a Földön az emberek életét. Hasonlóan gondolkodó érdeklődők jelentkezését a joletert@gmail.com címen vagy a 30/5343-38-as telefonon várom.<< Vissza