Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Dr. Tihanyi Katalin

the_title();

A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát. 
Régen ismert az a tény, hogy a betegségek hátterében lelki okok állnak.  Köztudott, hogy a lélek és ezen keresztül a test harmonikus működése, a kibillent egyensúly   mellékhatás mentes helyreállítása  sokat segít az öngyógyító folyamatok felerősítésében. Ezért a hagyományos orvosi terápia mellett gyakran alkalmazok  különféle alternatív megoldásokat is.

Évek óta ajánlom, és  fogyasztom a Moksa cseppet. A Moksa a test, a lélek, és a szellem harmonizáló folyamatát serkenti, egy felsőbbrendű gyógyító energia intelligenciájával. Kevés kivétellel szinte mindenkinél -a panaszok megszűnése mellett- lelki kiegyensúlyozottságot, az életenergia emelkedését és az emberi kapcsolatokban is jelentős pozitív változásokat tapasztaltam. Megelőzésre is szívből ajánlom!

A Moksa cseppben egy alkalmas eszközt találtam orvosként, hogy most egy kicsit másképp, de annál hatékonyabban segítsek az erre nyitott embereknek. Mindenkinek ajánlom, aki részese akar lenni a gyógyulásának, aki felelősséget érez a saját és a hozzátartozói egészségének megőrzése iránt. Napi 10 csepp Moksa megváltoztatja az életét !

Hiszem , hogy a holisztikus gondolkodásé a jövő és  az egészség megtartása, a betegségek legyőzése tanulható és tanítható.<< Vissza