Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Vágvölgyiné Hajni

the_title();

Vágvölgyiné Hajni vagyok, Esztergomban nyugdíj mellett még a családi vállalkozást folytatom, mivel párom idén eltávozott így cégünk profilját lecsökkentve dolgozom tovább, amiben két felnõtt gyermekem is támogat. Elsõdlegesen az egészségünk, megõrzése ill. helyreállítása a fõ profilom ilyen a Sóterápia és a Moksa csepp, ami mellé betársult még a sztresszes helyzetek kezelésére a MFÉ Moksa felszabadító érintés is.Hobbim és munkám is egyben videó filmek forgatása , vágása és animálása, így sok Moksa tapasztalat született a kezem alatt.Bízom benne, hogy így tudok a legnagyobb hozzájárulás lenni a hozzám fordulóknak és ez tesz engem is Boldog, kiegyensúlyozott és harmonikus emberré.

Moksa csepp nem csak a saját családomban , hanem a környezetemben élő, és hozzám forduló embereknek is nagy segítséget jelent.
Ahogy a Moksa információi szervezetbe jutva a rezgés szintet megemeli, ezzel együtt létre jön a harmónia, egyensúly és lelki béke.
A tudatossági szinteket táblázaton is nyomon tudjuk követni, ahol tisztán látszik hogy haladunk egyre feljebb a Moksa segítségével és élünk egyre teljesebb életet, amivel a világot is hozzásegíthetjük, hogy élhetőbb hellyé váljon.Ez is a Moksa küldetése, hogy az emberiség egy százalékához eljutva, a világ is változzon.
Idézem Neil Armstrongot, az első holdra lépőt akinek mondata többször előkerül mikor a Moksa küldetésről mesélek a hozzám fordulóknak:
„Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek”.Ezt szem elõtt tartva fogyasztom a mai napig a cseppeket.Gyere Te is közénk és
„Haladjunk együtt a tudatosság útján.”<< Vissza