Itt van 50 év tapasztalata, tiszta szívből, őszintén, ajándékba - tőlem - neked! Bencze Ilona, Móksha Gyógyír Zrt.
Ingyenes letöltés!


Anasztázia könyvek 1. – 10. kötet

the_title();

Vlagyimir Megre

Petrovszkyné Dömötör Boglárka e.v.

Egyensúly


Evvel a csomaggal azoknak szeretnénk segíteni, akik már kíváncsiak a körülöttük lévő események okára, keresik a válaszokat és tettre készek változtatni életükön. Ezek azok az „ alap „ információk amiket mindenkinek el kéne olvasni ahhoz, hogy összképet kapjon, tudatos maradjon vagy legyen.

Korunk legnagyobb útvesztője az önismeret hiánya, hogy kik is vagyunk és honnan – hová tartunk. Ezért a jelenség, hogy az emberiség nagy része értelmezhetetlenül cselekszik, nem gondolva arra a tényre, hogy egy evolúcióban vesz részt az univerzum részeként. Ez a helyzet pedig óriási veszélyt jelent magunk és környezetünk részére. Így már nem is a gyógyítás, hanem az időszerű tájékoztatás lépett az első helyre.

Ezekben a könyvekben található információk nagyon értékesek, visszavezetik az olvasót önmaga valós eredetéhez, hogy segítsen megtalálni azt az Utat, amit magának szánt ez életbeli sorsaként. Segít az Életet megérteni, az Egységtudatot újra teremteni. Ne feledd soha, hogy a  legjobb gyógyszer a megértés, ami az elfogadáshoz vezet bőségben tartva minket!<< Vissza